Gemeentegids Harderwijk

Elk jaar verschijnt de nieuwe 'Gids voor Harderwijk' (ook wel de gemeentegids genoemd). Deze gids wordt huis-aan-huis verspreidt door LokaalTotaal, onderdeel van de Telefoongids. In de gids vindt u informatie over instellingen, verenigingen en bedrijven uit Harderwijk en Hierden. De contactgegevens van de gemeente en van gemeentelijke instellingen vindt u ook in de katernen of kijk op de contactpagina. Naast de papieren versie van de gids voor Harderwijk is er ook een digitale versie op www.lokaaltotaal.nl/harderwijk en een eBook-versie.

Verspreiding

De verspreiding van de gidsen wordt georganiseerd door LokaalTotaal. Met een antireclamesticker krijgt u geen 'Gids voor Harderwijk' door de brievenbus. Het is mogelijk dat u dan alsnog de gids ontvangen. U kunt dit rechtstreeks opvragen bij Lokaal Totaal via tel. 040 264 23 00 of info@lokaaltotaal.nl.

Wijzigingen en nieuwe vermeldingen

Om vermeldingen te wijzigen of nieuwe vermeldingen door te geven, kunt u contact op nemen met LokaalTotaal. In de gids treft u een reactieformulier aan. U kunt de melding ook doorgeven via az@lokaaltotaal.nl of via www.lokaaltotaal.nl onder het kopje ‘contact'.