Nieuwe inwoners

Zaterdag 5 oktober bijeenkomst nieuwe inwoners 

Wat fijn dat u het afgelopen jaar in Harderwijk bent komen wonen! Wist u dat er ieder jaar zo'n 2.000 nieuwe inwoners in onze gemeente komen wonen? De raadsleden, burgemeester en wethouders heten u graag persoonlijk welkom op zaterdag 5 oktober. Het programma is een mix van informatie, entertainment en natuurlijk een hapje en een drankje. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er een speciaal programma in het Huis van de Stad.

Programma

Het programma start om 9.30 uur in het Huis van de Stad. Aan het begin van de middag kunt u Harderwijk beleven en proeven door mee te gaan met de rondleidingen. Via het aanmeldformulier vult u in welke rondleiding uw voorkeur heeft. De rondleidingen duren tot ongeveer 13.00 uur.

  • 09.30 uur Inloop en ontvangst met koffie, thee en gebakje
  • 09.45 uur Start kinderprogramma
  • 10.00 uur Welkom door burgemeester Harm-Jan van Schaik
  • 10.30 uur Quiz over Harderwijk
  • 11.15 uur Ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje
  • 12.00 uur Stadswandelingen binnenstad en rondleidingen Harderwijk en Hierden
  • 13.00 uur Einde bijeenkomst

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via het Aanmeldformulier. Aanmelden is niet meer mogelijk. Meer informatie? Bel (0341) 411 911.

Vragen

Neem contact op met de afdeling Communicatie via (0341) 411 911 of stuur een e-mail naar communicatie@harderwijk.nl en vermeld: Bijeenkomst nieuwe inwoners 2019.

Het lied van Harderwijk

U kunt het lied op de website van Willem Gunneman gratis beluisteren. De tekst en muziek kunt u op deze pagina downloaden. Er is ook een karaokeversie gemaakt van het lied. Ook kunt u de normale versie van het lied bekijken.

Wij ontmoeten u graag op 5 oktober!