Crescentpark Drielanden officieel open (13-12-2019)

Op vrijdag 13 december opende wethouder Bert van Bijsteren officieel het Crescentpark naast het nieuwe deel Harderweide in de wijk Drielanden. Er waren diverse activiteiten gepland, maar door het slechte weer konden deze helaas niet doorgaan. De wethouder gaf wel het startsein voor de enige obstacle run die middag. Ondanks het slechte weer was de belangstelling groot.

Er waren vanaf 11.00 uur al diverse activiteiten in het kader van de opening. Zo vonden er hondentrainingen plaats en waren er op het park obstacle runs. 

De kenmerkende houten brug in het park was al eerder voor gebruik geopend. Op 15 juli brachten wethouder Bert van Bijsteren en de heemraad van het Waterschap Vallei – Veluwe een werkbezoek aan het Crescentpark. Aanleiding was toen de nieuwe loopbrug in het park. Afgelopen periode zijn nog enkele noodzakelijke werkzaamheden verricht. Het park was ondertussen wel toegankelijk. 

In het park is ruimte voor recreëren en er is een hondenstrand. De omwonenden hebben hier vol enthousiasme gebruik van gemaakt! Met het Crescentpark wordt ingespeeld op een verantwoord en toekomstbestendig waterbeheer gecombineerd met een uitgebreide recreatieve functie. Samen met inwoners en een adviesbureau is de inrichting van de wijk uitgewerkt.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden