De tafel van één start weer op 21 mei (03-05-2019)

Kom aan tafel met vrouwen die weer aan het werk willen!

Bent u een vrouw en wilt u weer iets gaan doen? Maar weet u nog niet goed hoe? Of bent u misschien aan het zoeken naar wat je echt wilt? Dan is De tafel van één iets voor u! Op dinsdagochtend 21 mei start De tafel van één in Harderwijk. Dit zijn bijeenkomsten voor vrouwen die (weer) iets willen gaan doen, zoals (vrijwilligers)werk, een opleiding of het starten van een eigen onderneming. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor De tafel van één.

Ik meld me aan voor De tafel van één »

Hoe werkt het?

Je volgt een gratis serie van 7 bijeenkomsten: 4 tafelgesprekken en 3 workshops. Dankzij een bijzondere gespreksaanpak kunnen jij en andere vrouwen elkaar inspireren en motiveren. Aan tafel leer je jezelf opnieuw ontdekken en kun je uitspreken wat je echt wilt. In de 3 workshops word je geholpen om doelen te stellen. Daarna leer je hoe je jouw netwerk kunt inzetten en gebruiken om je doelen te halen.

Wanneer zijn de tafelgesprekken?

De eerste serie tafelgesprekken start op dinsdag 21 mei van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad ‘De Tinne’, Houtkamp 33. De koffie staat klaar vanaf 9.00 uur. Dus kom op tijd. De andere tafelgesprekken zijn op:

  • 28 mei
  • 4 juni
  • 11 juni
  • 18 juni
  • 25 juni
  • 3 juli

De tijd en locatie zijn het zelfde. Eventueel kun je ook deelnemen aan een latere serie die start op donderdag 10 oktober. Je kunt je alvast inschrijven via het formulier.

Heb je nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Jet Schaftenaar via tafelvaneen@harderwijk.nl of 06-33 56 23 05. Meedoen is niet verplicht, het kost je behalve tijd niets en het levert altijd wat op.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden