Enthousiaste parkeermedewerkers gezocht (21-02-2019)

Op zoek naar een leuke bijbaan? De gemeente Harderwijk is op zoek naar enthousiaste parkeermedewerkers.

De functie

Samen met een team van 32 studenten en scholieren zorg je ervoor dat toeristen die het Dolfinarium en de binnenstad van Harderwijk bezoeken een fijn begin van hun dag ervaren. Je ontvangt de mensen op een klantvriendelijke manier op de parkeerplaatsen en op de boulevard. Je voorziet de toeristen van informatie en helpt ze waar nodig door de juiste weg te wijzen. In de ochtend verkoop je parkeerkaarten en zorg je dat de parkeerplaats zo efficiënt mogelijk wordt benut. In de middag houd je incidenteel toezicht. Naast het toeristisch parkeren word je ingezet bij evenementen zoals de Veluwade en de Aaltjesdagen om het parkeren in goede banen te leiden. Het bedienen van de bruggen op het havenkantoor behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, je bent het eerste aanspreekpunt voor de toerist en bent voor onze organisatie een echte gastheer/gastvrouw.

Het team

Je gaat werken bij het team Handhaving van het Domein Stadsbedrijf. Dit team bestaat naast de parkeermedewerkers uit o.a.12 handhavers en 4 havenmeesters die zich bezighouden met de orde, leefbaarheid en gastvrijheid van de openbare ruimte binnen de gemeente.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent enthousiast, zelfstandig, klantvriendelijk en communicatief vaardig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels. Je bent vanaf april 2019 in ieder geval één dag per weekend beschikbaar. Het grootste gedeelte van de zomervakantie dien je ook beschikbaar te zijn, dit is het hoogseizoen. In verband met de verantwoordelijkheid van het werk en de samenstelling van het team zoeken wij jongeren in de leeftijd van 16 – 22 jaar.

Wij bieden jou

Wij bieden jou een jaarcontract van 15 uur per maand. In het hoogseizoen werk je ruimschoots meer en dat middelen we in de andere maanden. Daarnaast bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om elke maand zelf je roosterwensen door te geven. Naast dit alles bieden we jou een gezellige, informele werkomgeving waar veel ruimte is voor initiatief.

Enthousiast geworden?

Stuur dan uiterlijk 9 maart a.s. jouw cv met een korte motivatie naar Marjan Timmer, coördinator parkeren. Zij is te bereiken via m.timmer@harderwijk.nl. Als je vragen hebt of meer wilt weten over deze toffe bijbaan dan kun je ook contact opnemen via dit e-mailadres.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden