GA! vakantieboek (26-07-2019)

Het is lekker weer, de vakantie is begonnen en alle kinderen spelen weer lekker buiten. GA! Harderwijk heeft dit jaar het 'GA! doe boek' ontwikkeld. Het vakantieboek voor leerlingen van de basisscholen in Harderwijk. 

In dit speciale vakantieboek mogen de kinderen kleuren, scheuren, knippen en plakken. Ze mogen er zelfs mee gooien of knuffelen. Het 'GA! Doe boek' is in de week voor de vakantie uitgedeeld in alle groepen 5 en 6, maar is voor leerlingen uit andere groepen gratis te bestellen via info@gaharderwijk.nl .

Het doel van het vakantieboek is om kinderen ook tijdens de zomervakantie lekker actief te houden. In het boekje staan sportieve en culturele opdrachten die ieder kind op zijn eigen wijze mag uitvoeren.

Het doe boek is ontwikkeld door GA! Harderwijk. U heeft vast al eens kennisgemaakt met één of meerdere GA! coaches. GA! Harderwijk staat voor Gezond Actief Harderwijk en is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals, die wij onze ‘coaches’ noemen, organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden. Zij doen dat onder de paraplu van GA! Harderwijk.

Heeft uw kind nog geen vakantie doe boek? U kunt het boek gratis bestellen via info@gaharderwijk.nl.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden