Get a Grip van Humanitas (12-07-2019)

Je probleem is ingewikkeld, anders had je het zelf al opgelost. Je vrienden en familie begrijpen het niet… of je houdt het geheim.
Je weet dat je iets moet doen want het wordt erger als je het voor je uit schuift.Herken jij je hierin? Er zijn veel jongeren zoals jij: je bent niet alleen! Als je je situatie wilt veranderen helpen de vrijwilligers van Get a Grip om in actie te komen en de juiste beslissingen te nemen.

De vrijwilligers begrijpen wat “geldstress” betekent. Stap voor stap helpen ze je op weg naar een betere toekomst, ook als er nog belangrijkere problemen in de weg staan, zoals je opleiding, je werk of je thuissituatie. Als het nodig is weten ze waar je moet zijn voor specialistische hulp. En als je daar tegenop ziet, begeleiden ze je bij gesprekken die jij lastig vindt. 

De vrijwilligers van Humanitas hebben tijd voor je; ze kunnen heel goed luisteren, stellen jou de juiste vragen en oordelen niet. Heb je vragen? Bel dan met coördinator Bert Vermaas via 06-207 963 58 of mail naar b.vermaas@humanitas.nl.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden