Informatie over coronavirus voor uw onderneming (27-03-2020)

De coronacrisis heeft – naast alle impact op ons dagelijkse leven – voor een aantal mensen ook financiële gevolgen. Om te voorkomen dat mensen in geldproblemen komen, heeft het Rijk al de nodige maatregelen afgekondigd onder andere voor ondernemers.

Bent u ondernemer/winkelier dan kunt voor meer informatie terecht bij onderstaande relevante links. Nog niet alle informatie is gereed en nog niet alle regelingen kunnen worden aangevraagd. Hieronder vindt u alle informatie die op dit moment beschikbaar is. De informatie wordt bijgewerkt wanneer er meer bekend is. 

Bent u zelfstandig ondernemer of ZZP'er en zit u in zwaar weer? 

Dan kunt u een Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo) aanvragen. Dit hoeft niet meer via het Gemeentelijk Regionaal Ondernemers Steunpunt (GROS). 

Aanvragen Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo)

Verdere relevante informatie

Heeft u verder nog vragen over corona dan kunt u die stellen via het centrale nummer van de gemeente, tel. (0341) 411 911. Dan zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

De gemeente Harderwijk heeft ook gekeken wat zij kan betekenen op het gebied van gemeentelijke belastingen en heffingen. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar het Actueel bericht Maatregelen gemeentelijke belastingen en heffingen vanwege coronavirus

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden