Informatiebijeenkomst over geluidschermen A28 Harderweide (08-05-2019)

Op maandag 13 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur is er in het toekomstige Crescentpark een informatiebijeenkomst. Daar krijgt u informatie over de komst van een grondwal met geluidswerende schermen. Die grondwal komt langs de A28 ter hoogte van het wijkdeel Harderweide.

Op het kaartje hieronder ziet u waar u moet zijn voor de informatiebijeenkomst.
 

Op de avond zijn voorbeelden beschikbaar van de toekomstige situatie. Ook zijn we benieuwd naar uw aandachtspunten. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Tijdens de bijeenkomst zijn er twee rondleidingen, namelijk langs de grondwal en de plek van de toekomstige schermen. De rondleidingen starten om 18:00 en 19:00 en duren ongeveer 60 minuten. We houden rekening met groepen van ongeveer 20-30 mensen.

Let op: Het terrein is onverhard en kan nat of modderig zijn. Neemt u goede schoenen mee voor de rondleiding. Als blijkt dat het terrein voor u onvoldoende toegankelijk is dan vernemen we dat graag. We kijken dan naar een andere manier om u te informeren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met gemeente Harderwijk via 0341 411 911 of via e-mailadres h.oosterhuis@harderwijk.nl. Wij verwelkomen u graag op 13 mei bij het Crescentpark voor de informatiebijeenkomst. Graag tot dan!

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden