Lunchsessie Krachtig Kleurrijk Harderwijk bij SBBH (22-11-2019)

Op donderdag 21 november waren maatschappelijke organisaties en de gemeente Harderwijk te gast bij Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH) aan de Gelreweg voor een lunchsessie van Krachtig Kleurrijk Harderwijk. De lokale alliantiepartners schoven aan de lunchtafel en maakten kennis met de gastorganisatie. De SBBH is onder andere organisator van het jaarlijks Festival Kleurrijk Harderwijk.

Ook de nieuwe adviseur van Krachtig Kleurrijk Harderwijk, de heer Ragaiy Sinout was aanwezig. Ragaiy Sinout gaat de organisaties die de intentieverklaring Krachtig Kleurrijk Harderwijk hebben ondertekend, adviseren en ondersteunen.

Tijdens de lunchsessie was er alle tijd om te ontmoeten, te netwerken, afspraken te maken, informatie te delen en inspiratie op te doen. Door elkaar te leren kennen kunnen we samen de schouders eronder zetten en lokaal kleine stapjes maken. Bijvoorbeeld in de vorm van gezamenlijke activiteiten en verbetertrajecten. Deze initiatieven leiden tot beter toegankelijke zorg, wonen en welzijn voor inwoners van Harderwijk en Hierden. Harderwijk zijn wij samen!

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden