Nomineer uw favoriete sporter en sportteam uit Harderwijk (11-09-2019)

De Sportverkiezingen in Harderwijk starten weer. Kent u iemand in Harderwijk die tussen november 2018 en november 2019 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Nomineer diegene via het formulier op harderwijk.nl/sportverkiezingen. Hij of zij komt dan in aanmerking om genomineerd te worden voor sporter of sportteam van het jaar 2019. Bekijk de voorwaarden op harderwijk.nl/sportverkiezingen.

Vanaf december kunt u uw stem uitbrengen op de genomineerde sporters in de categorieën sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalent van het jaar wordt. Ook is er een categorie voor een bijzondere sportprestatie. Op vrijdag 24 januari 2020 wordt duidelijk welke sporters en sportteam de eretitels ontvangen.

Sporthuldigingen

Tijdens de sportverkiezingen in januari worden ook de sporters met een prestatie op het NK, EK, WK of de Olympische spelen gehuldigd. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning. Topsporters van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor de sporthuldigingen. Kent u zo’n sporter? Geef hem of haar dan op via het formulier op harderwijk.nl/sportverkiezingen. Daar vindt u ook de voorwaarden om in aanmerking te komen. Natuurlijk kunt u deze sporters ook aanmelden voor de verkiezing van Sporter van het jaar!

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden