Onderzoek koopgedrag winkelend publiek van start (25-10-2019)

In Oost Nederland is een grootschalig onderzoek gestart naar koopgedrag van winkelend publiek. Ook gemeente Harderwijk doet mee aan het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd voor meer dan 60 gemeenten in Oost Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Er worden deelnemers gezocht

In oktober start het onderzoek. In deze periode worden ook inwoners uit Harderwijk uitgenodigd om mee te doen. Zij ontvangen namens de provincie Gelderland een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van €25 verloot.

Privacy is gewaarborgd

Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen. Er wordt ook gekregen hoe tevreden inwoners zijn over de verschillende aankooplocaties. De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.kso2019.nl. Mailen kan naar helpdesk@ioresearch.nl.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden