Over deze website

RSS

De gemeente Harderwijk biedt een nieuwsfeed aan van alle actueel berichten. U kunt u aanmelden door de onderstaande link in uw RSS reader te plakken. 

Acrobat reader

Om de documenten in het bestandformaat PDF te kunnen lezen of printen, heeft u een pdf reader zoals bijvoorbeeld Acrobat Reader nodig. U kunt de Adobe Acrobat Reader gratis downloaden.

Toegankelijkheid

Een toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige website is waar de gemeente Harderwijk voor staat. Mocht u een onderdeel van site tegenkomen dat u niet kunt raadplegen, dan kunt u contact opnemen via communicatie@harderwijk.nl.

Fotografie

De foto's op deze website zijn van Ton Pors, Henk Merjenburgh, ZorginBeeld Frank Muller, of zijn van de gemeente Harderwijk. Als u een foto voor eigen gebruik wilt gebruiken, dan kunt u contact opnemen via communicatie@harderwijk.nl.

Archief

De gemeentelijke website www.harderwijk.nl wordt dagelijks gearchiveerd. U kunt dit openbare archief bekijken via harderwijk.archiefweb.eu.

Reacties en suggesties

De gemeente Harderwijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Heeft u andere vragen, opmerkingen, aanvullingen naar aanleiding van de inhoud van de site? Dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres communicatie@harderwijk.nl.

Proclaimer

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten harderwijk.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Privacystatement

De gemeente Harderwijk draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie van de bezoekers van haar website vertrouwelijk wordt behandeld.

Lees de privacyverklaring van de gemeente Harderwijk.

Responsible disclosure

De gemeente Harderwijk hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen.

Lees de responsible disclosure van de gemeente Harderwijk.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden