Abonnementen

Maandabonnement

U kunt bij ons de hele maand zwemmen voor maar € 32,50. Het is mogelijk om op elk willekeurig moment dit abonnement aan te schaffen en vanaf dan is deze een maand geldig. Beschikt u nog niet over een chipkaart van zwembad De Sypel dan komt er éénmalig € 10,- bij. Een maandabonnement is persoonsgebonden en mag alleen door de pashouder worden gebruikt. Bij misbruik wordt de pas geblokkeerd.

Zomerabonnement

U kunt bij ons de hele zomer zwemmen voor maar € 60,-. Een zomerabonnement is persoonsgebonden en mag alleen door de pashouder worden gebruikt. Bij misbruik wordt de pas geblokkeerd.

Gezinskorting

Wilt u met meerdere personen uit uw gezin, wonend op hetzelfde adres, gebruik maken van zwembad de Sypel? Maak dan gebruik van gezinskorting. Eén gezinslid betaalt € 60,- en alle overige gezinsleden betalen € 35,-.

Paskosten

Beschikt u niet over een toegangspas of bandje van zwembad De Sypel? U betaalt dan éénmalig € 10,- Het toegangsbandje blijft uw eigendom en kunt u bij een volgend product nogmaals gebruiken.

U kunt een abonnement alleen afsluiten bij de receptie van Sportcomplex de Sypel. Wilt u weten wanneer u kunt zwemmen? Bekijk dan onze openingstijden. Let op! Bij mooi weer behouden wij ons het recht om het binnenbad te sluiten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de receptie van sportcomplex De Sypel. Ons telefoonnummer is 0341-434434 of mail naar sportcomplexdesypel@harderwijk.nl

Heerlijk Harderwijk

Kijk voor evenementen, eten, overnachtingen, natuur en winkelen op 

Heerlijk Harderwijk