Bevrijdingsconcert Harderwijk

Traditiegetrouw vindt er op 5 mei een bevrijdingsconcert plaats in de Grote Kerk (Kerkplein 1) te Harderwijk. Speciaal voor deze avond is er dit jaar een groot samengesteld koor van 150 zangers samengesteld uit de Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’ uit Ermelo en het Interkerkelijk Koor ‘Deo Cantemus’ uit Doornspijk o.l.v. Wim Magré. Ook verleend het Elburgs Mannenkoor ‘Oefening Baart Kunst’ o.l.v. Wim Magré medewerking aan dit prachtige concert. Dit jaar verleend ook weer Young Ladies Choir Rejoice uit Nunspeet o.l.v. de jonge dirigent Wilbert Magré hun medewerking.

De koren worden deze avond muzikaal begeleid door de bekende organist Everhard Zwart op het orgel en Wilbert Magré op een prachtige Yamaha vleugel. Op het programma staan onder andere: psalmen, gezangen en licht klassieke werken waaronder: Geef aan elkaar Gods vrede door, Ps. 21 en Ave verum corpus. En natuurlijk is er ook deze avond ruimte voor samenzang van geestelijke en vaderlandse liederen.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang voor dit concert is gratis! Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Locatie: Grote Kerk, Harderwijk
Startdatum van het evenement 05-05-2015
Einddatum van het evenement 05-05-2015

Heerlijk Harderwijk

Kijk voor evenementen, eten, overnachtingen, natuur en winkelen op 

Heerlijk Harderwijk