Concert Jostiband

Meer informatie via: www.jostiband.nl en de facebookpagina van het evenement

De Jostiband viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Het is de Lionsclub Harderwijk gelukt om samen met de jubilerende Jostiband een groots concert in de Sypel te Harderwijk op 8 oktober 2016 te laten plaats vinden.
Hiermee zet de club een meer dan 25 jarige traditie voort waarbij inwoners kunnen genieten van een muziekuitvoering in de regio.

In het Jostiband Orkest spelen zo’n 150 mensen met een verstandelijke beperking een instrument. Samen met anderen. Aan alles merk je dat ze veel plezier hebben. Aan de gebbetjes tussendoor, de lach op hun gezichten en stralende ogen. Het Jostiband Orkest is een sociaal gebeuren waar iedereen naar uitkijkt. De muzikanten hoeven geen moeilijke muzieknoten te kunnen lezen. Het orkest heeft een manier gevonden waarmee iedereen muziek kan maken: muziek lezen met kleuren. Inmiddels gebruiken meer dan 1.000 instellingen, orkesten en muziekscholen deze methode.
U kunt hier bij zijn. Alle opbrengsten voor deze editie komen ten goede van stimulering muziekactiviteiten in speciaal onderwijs Harderwijk-Ermelo.

Locatie: Sporthal De Sypel, Parkweg 4
Startdatum van het evenement 08-10-2016
Starttijd: 20:00
Einddatum van het evenement 08-10-2016
Eindtijd: 22:00

Heerlijk Harderwijk

Kijk voor evenementen, eten, overnachtingen, natuur en winkelen op 

Heerlijk Harderwijk