Sport

let op

Harderwijk is een sportieve stad en faciliteert vele vormen van sport. Het is niet meer weg te denken uit de Harderwijkse samenleving. Sport is niet alleen een leuke besteding van vrije tijd, maar ook een belangrijk verbindend element in de samenleving.

Harderwijk is sinds 1 januari 2014 JOGG-gemeente!

Beweegroutes door de stad

De Gemeente Harderwijk gaat voor gezonde inwoners. In de zomer van 2020 zijn de eerste twee beweegroutes aangelegd. De rode beweegroute in Drielanden en de blauwe beweegroute in Stadsweiden. Benieuwd naar de eerste twee beweegroutes? Kijk voor meer informatie op www.gaharderwijk.nl. 

De beweegroutes kunnen al (hard)lopend of skeelerend afgelegd worden door de markeringen op de grond te volgen. In totaal worden er in samenwerking met AV Athlos vijf beweegroutes gerealiseerd van +/- 5 km. De routes sluiten op elkaar aan en kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Senioren Beweegwijzer

Met de Senioren beweegwijzer willen wij 55-plussers  informeren over het beweegaanbod waar zij aan kunnen deelnemen in Harderwijk. De Senioren beweegwijzer (pdf. 5,9 MB) kunt u hier lezen.

Project meedoen moet kunnen

Organiseert u samen met anderen een culturele of sportieve activiteit voor kwetsbare inwoners in Harderwijk? Dan kunt u een subsidie bij de gemeente Harderwijk aanvragen voor het project meedoen moet kunnen

Nota's en sportbeleid

Informatie

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze beleidsmedewerker Sport, Dinie Kolk, via e-mail: sport@harderwijk.nl.

Vraag of contact?

Bel of mail Sport Harderwijk
0341 411 911
sport@harderwijk.nl

Volg ons